Inspiration.

Jag lånade min goda vän Nathalies hår en eftermiddag för att visa er några snygga frisyrer inför helgen och dess festligheter, givetvis så funkar de även för vardagen! På Nathalies blogg ( www.hakunamatata.blogg.se ) kan ni även kika på vilka kläder hon skulle välja till repektive frisyr för att få tips även på den biten.
De första två frisyrerna funkar även om ni inte har lika långt hår som Nathalie, annars funkar de alldeles utmärkt med löshår.

Rosett.


En otroligt snygg och samtidigt söt frisyr som passar till såväl fest som fika med vännerna, det är dock lite enklare om ni har någon som kan hjälpa er med den annars gäller träning, träning och åter träning.
Gör såhär:
- Kräver iaf hår till axlarna.
- Fäst allt hår i en tofs och placera där ni vill ha rosetten på huvudet (jag har lagt den lite på sniskan)
- Dela sedan upp håret i tre delar, två större och en mindre i mitten (för "bladen" och mittendelen) Gör en ögla av den ena och föst i tofsen, gör samma sak med den andra. Göm ändarna i den motsatta "gluggen". Ta sedan mittenremsan och fäst i tofsen på framsidan med Peruknålar, ta den sedan över rosetten, vik in ändan innanför och fäst med peruknålar på baksidan.
-Spraya och klart!


Fransk knut med fläta.


Även denna frisyr passar till många tillfällen beroende mot kläder och smycken. Kräver att du kan fläta annars är den superenkel!
Gör såhär:
Dela håret i två delar, från en sidan pannan till andra sidan i nacken. Av främre halvan gör du en halvt inbakad fläta, du tar alltså bara hår och bakar in från ena sidan.
- Fäst allt hår i en snodd ett par cm från örat, dela upp i två delar och tupera båda två.
- Tvinna sedan båda i en boll och fäst med peruknålan (bild tre)
- Spraya och klart!



Glamour lockar.



Lockar är aldrig fel!
Gör såhär:
- Dela upp håret i så stora delar beroende på hur stora (tjocka) lockar du vill ha.
- Spraya på ett värmeskydd och en produkt som ger lite stadga,  använd locktången på varje del.
- Ta sedan locken och rulla ihop den och fäst med klips eller hårnål, låt lockarna kallna.
- Släpp ut och kamma med fingrarna.
- Spraya och klart!



Dagen-efter-frisyr.


Dagen efter kan du spraya och fixa till lockarna lite och fästa upp luggen med två hårnålar, så får du en otroligt snygg dagen-efter-frisyr! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0