Hårförlängning.

Att få långt och fylligt hår är en dröm för många, man slutar klippa håret, knaprar tabletter och gud vet vad. Detta funkar inte för håret växer inte fortare i vilket fall. Däremot så kan man förlänga håret på många olika sätt. Det går på ett par timmar och sedan har man håret man alltid drömt om.

Före:                                  Efter: 
                                                                                  
         

Jag har satt i löshår med keratinvax på min syster mia, hon har otroligt tunt hår och ville ha fylligare och lite längre. Vi satte i c:a 60 slingor eftersom hon har gansla långt hår själv (normalt är c:a 100-120st). Resultatet blir otroligt snyggt och ser väldigt verkligt ut. Det är lätt att sköta och håller c:a 2-6 månader. Priset varierar en hel del beroende på hår, vax och mängd. Men räkna med mellan 2500-5000kr.
Vi har lockat håret ltie slarvigt med en plattång och sedan sprayat.Detta är de vanligaste hårförlängninarna och de jag själv har testat. Otroligt viktigt med alla löshår är att man sköter dom rätt. Bra schampo och balsam, även ett srum som man inte sköljer ur. Helst ska håret självtorka, var försiktig med för mycket värme som sliter snabbt på håret.

Keratinvax.

Man sätter i c:a 100 små hårslingor i håret med hjälp av keratinvax. Keratin är ett naturligt ämne i håret och därför ska detta vara skonsammare (hårförlängning är dock aldrig skonsamt). Denna metod rekommenderar jag att göra hos frisörer för att inte skada håret och få ett snyggt resultat!
+ Ser snyggt och naturligt ut, lätt att sköta och styla.

Tapehair.
I denna metod sätter man fast hårslingor (2-3cm breda) med hjälp av en dubbelhäftande tejp. Denna metod ser absolut verkligast ut, nackdel är att de är ltie svårare att styla eftersom fästerna kan vara i vägen. Hållbarheten beror en del på hårkvalitén, men jag har inte de ästa förutsättningarna och jag tog bort mitt efter c:a fem månader.
+ Ingen värme för ditsättning, ser naturligast ut.

Hårträns med fläta.
En hårträns är hår ihoppsytt i en lång träns, denna syr man sedan fast i smala inbakade flätor som man gjort i håret där man ska fästa löshåret. Sitter otroligt bra och trots att det tar lång tid går det att göra hemma (med en del kunskap). Nackdelen är att det är svårt att styla eftersom man har inbakade flätor under håret, dessutom så brukar hårtränsarna man köper inte vara helt äkta vilket gör att hårrt ser lätt risigt ut.
+ Lätt att göra och bra hållbarhet.

Hårträns med klipps.
Man klipper hårtränsen i passande bitar, sedan syr man fast klämmor i sidorna och mitten (beroende på hur breda de är). Sedan är det bara att tuper hårbottnen där man ska fästa klämmorna. Detta är den bästa metoden för er som bara vill ha löshår får en kväll. Det går att använda tills håret slitits ut. Otroligt lätt att fixa hemma.
+ För vem som helst, när som helst.

Har ni fler frågor så skriv :)


Kommentarer
Postat av: mathilda

är det sant att man inte får bättre hår om man tar tabletter med kisel osv? då luras man ju?!

2008-10-21 @ 19:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0