Sommarhår del 1. (män)

Ja killar, ni har ju också hår att ta hand om. Visst är det smidigt att gå i keps, men det är svettigt o den skymmer ju solen!

Viktigt:
Undvik för mycket hårprodukter på sommaren, håll det ganska naturligt. Och om frisyren kräver produkter änvänd matta produkter för att undiva det flötiga intrycket.

Tips om produkter:
Matrix Men, Form Putty. - Matt wax med bra hållbarhet, lätt att tvätta ur.
Schwarzkopf-professional, Osis Dust it - En unik produkt. Man 'pudrar' det i håret och masserar in det. Ger en matt finish och ett ruffsigt hår.
Proffs Spray - Ett billigt spray som funkar alldels utmärkt, stark hållbarhet.
Bed head, Pure texture molding paste - En pasta som är lättare att arbete med i halvlångt hår. Har bra hållbarhet och matt finish. Perfekt för Bed Head-frisyren!

Ut och handla!

Short.


Allas vår godisbit i DHW. En otroligt lättskött och snygg frisyr, nackdelen är att den behövs trimmas ganska ofta. Men om ni nu bestämmer er för att ta till maskinen, ta för gudsskull inte allt hår!! lämna iaf fem mm, tappar håret gör ni när ni blir gamla så passa på att ha det nu.

Ruffsigt.

Denna snyggingen kanske ger er en idé om hur jag menar. Också en väldigt lättskött frisyr, vakna på morgonen med den berömda bed head frisyren. Längderna kan variera men det ska vara slarvigt och lite ruffsigt. Men kom ihåg, det får inte var ofräsht o smutsigt.

Och om ni ska envisas med era backslick, undvik slick!! Föna istället håret bakåt så att det håller sig undan från ansiktet.
Använd ev lite spray. Det ser mycket fräschare ut, förstår inte hur man kan gå runt och vilja se ut som Johan Mjällby..

Backslick.


Hoppas även ni killar fått lite hjälp, fråga gärna om ni vill ha mer specifika tips! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0